TFM-Fit Boutique & Coaching met paarden

TFM-Fit Boutique & Coaching met paarden

Personal trainingsstudio in Ransdorp

In de landelijk gelegen luxe studio, begeleid Peggy van Walstijn u persoonlijk met reform pilates, kinesis training, voeding & lifestyle coaching en maakt zij voor iedereen een programma op maat.

Met de pilatesmethode worden vooral de diepe buik- en bilspieren 

en de spieren rond de wervelkolom getraind. Pilates is voor iedereen die bewust en verantwoord het lichaam wil versterken en de conditie wil verbeteren. Aan de kinesiswand wordt met natuurlijke weerstand het hele lichaam geactiveert. 

TMF Fit Boutique biedt een voedingsprogramma aan dat jouw meeneemt naar een ander level van bewustzijn, via het traject dat je 12 weken gaat doorlopen. Eet – Beweeg – Relax zijn de drie pijlers die allles omvatten wat voor jouw en jouw lichaam belangrijk is in je “nieuw leven”. 

Coaching met paarden

Naast personal training werkt Peggy met paarden. 

Op individueel niveau helpt paardencoaching vooral bij het loslaten van spanning die je (onbewust en onbedoeld) vasthoudt in je lichaam. Door ons denken zijn wij in staat om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je je gevoel onderdrukt, wil dit nog niet zeggen dat het weg is; je lichaam slaat het namelijk op. Het paard merkt dit en reageert hierop. Middels ‘de vertaling’ van de paardencoach, kunnen denken en voelen (opnieuw) met elkaar in verbinding worden gebracht. 

Zodra het paard merkt dat er geen verschil meer bestaat tussen wat je hoofd, je hart en je buik uitstraalt, zal het dit ook bevestigen door ontspannen bij je te komen staan en een keer te smakken met de mond. Het paard voelt dan aan dat jij weer ‘oké’ of ‘een geheel’ bent en kan zichzelf ontspannen. 

Adres

Bloemendalergouw 43
1028 BH Amsterdam
06 - 27 02 30 22

www.tfm-fit.nl

TFM-Fit Boutique & Coaching met paarden

×

Openingstijden

op afspraak