de BESTE RESTAURANTS uit Wijdewormer

Pizzeria La Storia

Pizzeria La Storia

De pizzeria met een Michelin BIB-Gourmand

La Storia is een pizzeria waar iedereen in een ongedwongen sfeer traditionele Italiaanse gerechtjes kan eten. Probeer onze “Stuzzichini”, een heerlijk gemengd voorgerecht waarin alle smaken van Italië zijn vertegenwoordigd. De favoriet “Spaghetti allo Scoglio” met al het heerlijks uit de zee en de “Grande Dolce Misto” als nagerecht zijn echte aanraders!

“Tutto incluso lunch”

Een familie- en vriendenlunch “Tutto Incluso”: aperitivo, stuzzichini, pasta/pizza, dolce, bevande, caffè e tè. € 35,- p.p.

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag

Lunch: vanaf 12.00 uur. Diner: Vanaf 17.00 uur. Op vrijdag en zaterdag hebben wij een dubbele zitting.

Bij mooi weer kunt u lunchen, borrelen of dineren op ons terras.

Lekker uit eten in Purmerend en omstreken? Ontdek de beste restaurants bij specialin.nl. De restaurants uit Purmerend-regio zijn als beste beoordeeld door bezoekers op Google, Iens en TripAdvisor. Maar deze selectie van restaurants in Purmerend en oomstreken gaat verder dan alleen een goede beoordeling. Ook kijkt Special In naar locatie, ontvangst, sfeer, kwaliteit en is een voorwaarde voor restaurants dat het gerund wordt door een zelfstandig ondernemer is. Dus geen grote ketens en massa-productie. Ga je uit eten bij deze restaurants in de regio Purmerend dan is kwaliteit gegarandeerd en je steunt met je bezoek de lokale ondernemer. Pizzeria La Storia is geselecteerd door Specialin en hoort bij de beste beoordeelde restaurants uit regio Purmerend.

Adres

Neck 20
1456 AA Wijdewormer
0299 - 43 64 64

lastoria.nl

Openingstijden

Lunch: woensdag t/m zondag, van 12.00 uur tot 15.00 uur.
Diner: woensdag t/m zondag, van 17.00 uur tot 22.00 uur.

Op drukke dagen en in het weekend werken wij ‘s avonds met twee zittingen:
Eerste van 17.00 uur tot 19.45 uur.
Tweede van 20.00 uur tot sluit.